Манекенка, болна от мозъчен тумор, претърпя най-голямото разочарование в живота си

...
Манекенка, болна от мозъчен тумор, претърпя най-голямото разочарование в живота си
Коментари Харесай

Красива моделка се разболя от рак, годеникът й я остави, понеже надебеляла

Манекенка, болна от мозъчен израстък, претърпя най-голямото разочарование в живота си седмица преди нейната женитба. 24-годишната британка Емили Никълсън, която заради заболяването и стероидите надебеляла 30 кг, получи много тежка контузия, написа  jenata.blitz.bg.

``
реклама

Тя се преместила в Австралия през 2012 година, където работела като фотомодел. През 2016 година обаче била диагностицирана с мозъчен израстък. Въпреки заболяването обаче Емили и нейният приятел Джейми Смит, който е на нейните години, възнамерявали женитба. 

Лекарите декларирали на манекенката, че й остават към 5 години живот, само че даже това не спряло желанието на младите да сключат сватбен съюз.

Изведнъж обаче, седмица преди сватбата, Джейми решил да напусне Емили и да анулира сватбата. Начинът, по който го сторил, и повода, която изтъкнал, сигурно ще оставят дълбока контузия у момичето до края на дните й. 

Той решил да се раздели с годеницата си посредством известие във Фейсбук, където й написал, че повода да не желае повече да е с нея е това, че е качила 30 кг в резултат на лекуването. Джейми изтъкнал, че не харесва новия й външен тип и не я намира за привлекателна.

Младежът, който работи като кабелен снабдител, бе упрекнат от редица австралийски медии и от обществото за постъпката си, само че той не се разкая и извини за постъпката си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР